SuperFórum.cz
https://superforum.zive.cz/

HTC Touch HD - Navigace TT7
https://superforum.zive.cz/viewtopic.php?f=1814&t=1316322
Stránka 1 z 1

Autor:  Roman4321 [ 18. 5. 2021 12:03 ]
Předmět příspěvku:  HTC Touch HD - Navigace TT7

Zdravím všechny,
asi to mnozí nepochopí, ale mám historický HTC Touch HD, a mám v něm od začátku TomTom 7 navigaci, teď už tedy HTC zapínám jen kvůli ní, když jedu do neznáma a problém je v tom, že když navolím, kam chci jet a GPSka chytí satelity, ani ne do půl minuty se v hodinách ve spuštěné navigaci objeví nuly "0:00", to by mi úplně nevadilo, ale celý telefon se nastaví na datum září 2001 a tím se pak celý systém včetně navigace seká, zkoušel jsem s tím vše možně laborovat, ale neumím s tím hnout, navigace, resp. mapy jsou na SD kartě a do soborů se zapíše soubor "navigator.cfg" a "ttnavigator.bif" s datem 2001, to samé je ve složce "windows" v telefonu, ale ikdyž je vymažu tak jak se chytí GPS, udělá to znovu....
Nejsem v tom úplně zběhlej a kamarád, co mi to tehdy nainstaloval "už neví", respektive nechce vědět, a že mám v novym mobilu s Androidem víc možností, atd, ale mě TT vyhovoval a jsem na něj zvyklej, tak bych ho rád občas použil...
Díky za rady.

Autor:  MgX [ 18. 5. 2021 12:17 ]
Předmět příspěvku:  Re: HTC Touch HD - Navigace TT7

Asi to mnozí nepochopí, ale svůj dotaz jsi vložil na naprosto špatné místo. Zkus to ještě jednou a líp.

Abych nebyl za protivu, napovím Ti, že SuperForum má několik subfór, v každém subfóru jsou specifické sekce a v sekcích konkrétní vlákna s dotazy.

Autor:  Roman4321 [ 18. 5. 2021 12:40 ]
Předmět příspěvku:  Re: HTC Touch HD - Navigace TT7

díky, nějak jsem se nezorientoval, můžeš napovcědět, jak to vymažu?

Autor:  MgX [ 18. 5. 2021 14:21 ]
Předmět příspěvku:  Re: HTC Touch HD - Navigace TT7

Výmaz neřeš, dotaz polož jinde a správně.

Stránka 1 z 1 Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/