já se nestravuji úplně bez pečiva, dám si ho, třeba když jedu k našim a peče se domácí nebo teď když jedu na dovolenou ráda si v zahraničí dám, pamatuji si, když jsem v Rumunsku poprvé ochutnala lívance z čerstvě umleté mouky, to bylo neskutečné, bála jsem se, jestli mi po tom nebude špatně, protože třeba pizzu vesměs nedokážu rozumně trávit a světe div se nic ... takže kdybych to shrnula, nejím kupované pečivo, občas třeba jednou týdně si těsto/pečivo/buchtu dám, praktikuji to zhruba od března co jsem seděla doma a nebylo mi dobře - únava, pálení žáhy, kožní problémy, karanténa ... jinak aniž bych se nějak snažila tak mám od března 8 kilo dole a zvládám pracovat mnohem efektivněji, dřív jsem si dala ke snídani bagetu/kaiserku se šunkou a mohla jsem si jít zase lehnout