Česká spořitelna

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod drkarel 17. 2. 2016 14:22

Tváří se, že ne.
drkarel
Uživatel

Odeslat příspěvekod davsopl 17. 2. 2016 14:55

Produkty, které se tváří jako ty lepší na trhu musí vždy potopit...Placená obnova karty, Blue místo 6 měsícú jen 2 měsíce zdarma, atd. :-(
davsopl
Uživatel

Odeslat příspěvekod osobne2 21. 2. 2016 19:31

Kolik lidí se asitak může v neděli večer přihlašovat do S24, že to systém nezvládne? :hm
Upozornění pro klienty služby SERVIS 24 Internetbanking Vážení klienti, z důvodu aktuálního počtu požadavků na službu SERVIS 24 není v současné chvíli možné přihlášení do aplikace Internetbanking. Velmi se Vám omlouváme za způsobené potíže. Pro úspěšné přihlášení uzavřete prosím Váš prohlížeč a opakujte přihlášení později.
osobne2
Uživatel

Odeslat příspěvekod Česká spořitelna 21. 2. 2016 20:54

Omlouvám se za celou ČS - o tomto víkendu probíhá tzv. Disaster Recovery Test, tedy test, který má prověřit připravenost S24 na mimořádné situace. Kvůli tomu může dojít k dočasnému omezení kapacity pro přihlášení - pevně věřím, že pokud to zkusíte za chvilku, bez problémů se přihlásíte.

Ctibor J.
Oficiální profil České spořitelny.
Česká spořitelna
Uživatel

Odeslat příspěvekod fremantle 22. 2. 2016 13:02

Tak určitě... :-]

EDIT: No to zase vypadají některé naše příspěvky po rozdělení do jiného vlákna... ;-)
Naposledy upravil fremantle dne 23. 2. 2016 07:07, celkově upraveno 1
fremantle
Uživatel

Odeslat příspěvekod marvy 22. 2. 2016 13:37

fremantle píše:Jo, výpis musí být zdarma, aspoň jeden z možných distribučních kanálů - pokud ho neumí elektronicky, tak mají smůlu a nemůžou zpoplatnit papírový.

Jo o to mi šlo, rád bych si zvolil zasílat na email. :-))
marvy
Uživatel

Odeslat příspěvekod xls 22. 2. 2016 21:58

Dneska jsem našel v historii transakcí položku " CENA ZA ZVOLENÉ SLUŽBY" a odečtených pár desetikorun. Nevíte, co tím spořitelna myslí? Že by se styděli to tam napsat přímo?
xls
Uživatel

Odeslat příspěvekod osobne2 22. 2. 2016 22:01

Nebo to sami nevedi. :D
osobne2
Uživatel

Odeslat příspěvekod fremantle 22. 2. 2016 22:14

Nenacpali ti do tarifu nějaké doplňkové balíčky - multiměnovou kartu, balíček 25 informačních SMS zpráv, výběry z bankomatů v zahraničí (Erste zdarma, ostatní 30 Kč/výběr) nebo třeba balíček zvýhodněných SEPA plateb (2 příchozí zdarma, 2 odchozí za 30 Kč)? Každá z nich stojí á 25 Kč měsíčně...
fremantle
Uživatel

Odeslat příspěvekod davsopl 22. 2. 2016 23:13

ČP uznává pouze HPP pro kreditky? DPP chápu, ale pokud někdo podniká na živnost, měli by to uznat. Nebo to je jinak? U Citi a RB musela být aktivní živnost alespoň 2 roky.
davsopl
Uživatel

Odeslat příspěvekod tulum 22. 2. 2016 23:19

xls píše:Dneska jsem našel v historii transakcí položku " CENA ZA ZVOLENÉ SLUŽBY" a odečtených pár desetikorun. Nevíte, co tím spořitelna myslí? Že by se styděli to tam napsat přímo?

Já to mám taky u World karty definované s tím, že to představuje již poměrnou částku poplatku za vedení karty, která dorazila (logicky) v průběhu zúčtovacího období.

Jinak jsem rád, že jsem účet u Spořky v minulosti nezrušil, tím, že ho mám od doby hypotéky před refinancem mi na BLUE účet držej poplatkové prázdniny až do doby, kdy mi na hypošce zase naskočí možnost refinancu a Spořka bude jedna z vlčáků, která mě bude chtít získat nazpět do svého dluhového portfolia :D
tulum
Uživatel

Odeslat příspěvekod xls 22. 2. 2016 23:26

Vůbec netuším, je to něco ale u KK blue. Uvidíme, nechám si to vysvětlit, až na to budu mít žaludek.
xls
Uživatel

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 23. 2. 2016 06:26

davsopl píše:ČP uznává pouze HPP pro kreditky? DPP chápu, ale pokud někdo podniká na živnost, měli by to uznat. Nebo to je jinak? U Citi a RB musela být aktivní živnost alespoň 2 roky.

Trochu se nám tu pomíchaly ČP a ČS, diskusi jsem rozdělil. Nevím tedy na koho se ptáš.
ČS mi uznala jen HPP. DPP ani úroky z vkladů neuznala. Uznává prý i jiné příjmy, ale jen když jsou uvedeny v daňovém přiznání a ne prý v plné výši.
ČP nevím, tam mi kreditku dali i když schválně jsem žádal o nízký limit - jen 3000 Kč

-- 23. 2. 2016 06:32 --

S474N píše:Tak to lze libovolne pridavat/editovat. Takze bych navrhoval neco jako "Overeny diskuter" nebo neco v tom smyslu.

Tak jak vytvořit novou hodnost jsem nenašel, vybíral jsem z těch stávajících a VIP uživatel mi přišlo takové nejtrefnější.
Nekupuji si věci, které nepotřebuji nebo které se mi nelíbí, abych udělal dojem na lidi, kteří mě stejně nemají rádi.
PatrikChrz
Uživatel

Odeslat příspěvekod fc70 1. 3. 2016 04:16

Tohle jsem dosud neviděl zmíněné, není to dost zlepšení?
https://www.mojezdravefinance.cz/public ... od_1.2.pdf

Podmínky zhruba stejné jako Za důvěru (příchozí platba 7000+investiční nebo úvěrový produkt), ale za to příchozí i odchozí platby zdarma (a bez poplatku za clearing), a 2 výběry z bankomatů ČS.

(A pro místní hráče s kreditkami, KKK, Odměna i World jsou v seznamu karet akceptovaných pro splnění podmínky. Nevím, jestli by některou z nich k tomu účtu vydali. Nic z toho jsem nezkoušel a zkoušet v nejbližší době nebudu.)
fc70
Uživatel

Odeslat příspěvekod osobne2 1. 3. 2016 06:19

Ten cenik je slozity a sileny. Je tam i priplatek za clearing CNB ve vysi 2 Kc, ktery se tedy neuctuje u transakci zdarma. To jsem u jine banky jeste nevidel. Jak to vubec muze dat nejaka banka do ceniku? To je snad nahrada poplatku za ucetni polozku? Vzdyt prece mohli v ceniku rovnou uvest plnohodnotne poplatky a ne skryvat je za priplatky. Fakt tehle bance je lepsi se vyhnout obloukem. Clovek aby pred kazdou transakci podrobne zkoumal cely cenik, jestli tam k tomu poplatku neni nahodou na jinem miste ceniku schovan jeste priplatek.
:D
osobne2
Uživatel

Předchozí stránkaDalší stránka