Musím říct, že za poslední roky jsem pokrok velice rychle dopředu. Nakolik je to opravdu silné jsem si uvědomil až teď, když jsem po 20 letech zase narazil z nutnosti na Spořku. Pár bank, třeba AiB nebo Equa, pochopilo, že dneska technika a technologie umožňují opravdu poskytovat velice kvalitní a bezproblémové služby s minimem pracovníků. No a pak jsou tady ty ostatní dinosauři typu ČS nebo UCB, kterým moderní technika umožnila více méně zakonzervovat historický stav a udělat z banky opravdické peklo pro klienty i zaměstnance.
U ČS samozřejmě pobočky a materiály všechno hezky nadesignované, všechno super. Když se ale na cokoli podíváte zblízka jak v samotné bance, tak na internetu, tak najdete neforemnou změť reklamy, útržků a nepřehledných ceníků, nic konkrétního s nějakým systémem, prostě naprostý hnůj. Když jsem včera hledal nějaké konkrétní podmínky, tak na příslušné webové stránce ani zmínky, po půlhodině se mi to podařilo najít po pár pokusech pomocí Googlu. Stejně jako se v tom nevyzná relativně zkušený zákazník, tak se v tom nevyznají samotní bankéři. Já se jim ani nedivím, když na ně z jedné strany tlačí, aby ten celý hnůj a nezvládnutelné procesy zvládli, z druhé strany aby tlačili na zákazníky a cpali jim pro ně jednoznačně nevýhodné produkty. Stačí se podívat na ten dokument popisující, jak si u blue snížit poplatek. Výsledkem je opravdové peklo pro obě strany. Naprostý vrchol zhovadilosti, který nemá šanci nikdo nikdy pochopit, a kdyby se mu to už podařilo, tak zjistí, že to je jen návod, jak se nechat okrádat hodně, víc, anebo ještě víc. Dalším důsledkem je, že takováhle banka není schopná bezproblémově poskystovat ani ty nejzákladnější služby, jako třeba v mém případě správně zaúčtovat příchozí platbu nebo zaslat v rozumném čase pin.
Je to přitom ohromná ztracená příležitost a promrhaný potenciál ze strany ČS. Kdyby 80 % zaměstnanců vyhodili a zbylých 20 % se soustředilo na obsluhování jednoduché nabídky a nabízení skutečných služeb s přidanou hodnotou, tak na tom vydělají jak zaměstnanci (těch 20 % se bude zabývat opravdu dobře placenou smysluplnou prací, těch 80 % při snaze najde taky mnohem lepší uplatnění svých schopností), tak klienti, kteří by měli kvalitní konkurenceschopné služby a nemuseli se nechat naprosto zbytečně okrádat typu "poplatkem za clearing". Bance by možná o pár desítek procent klesly příjmy z poplatků, ale prudce by se snížily náklady a zisk vystřelil nahoru.
No nic, historie nás učí, že dinosauři mají nastavený svůj osud, kterému z podstaty neuniknou, a jejich místo pak zaujmou jiné druhy, které možná nejsou tak dokonalé, ale o to akčnější.