Program o vareni

Diskuze na témata, která se přímo netýkají vaření a jídla

Moderátor: Moderátoři Jídlo a vaření

Odeslat příspěvekod mirdasl 17. 12. 2009 20:31

Slonik píše:mirdasl: neviděl jsi nic hnusného co Babica uvařil? Kolik chceš příkladů? 10? 15? 20?

No povídej.Já jím asi trochu jinak,no.
Fallout 1 a Fallout 2 herní klenoty této planety.

Mirek
mirdasl
Návštěvník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod kejki3 18. 12. 2009 00:08

Kirkwood píše:Já podle kluků v akci dělala zelný salát a výborný, akorát ho musím načas zase vynechat :-(


A proč? To je taky na žlučník?
„Ale proč? Aby to bylo v rozkladu? Aby se to totálně rozvrátilo. Proč?“
kejki3
Návštěvník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Slonik 18. 12. 2009 10:23

Mirdasl:

Takže například včetně odkazů na video:

Rychlý segedín - hrůza z mletého masa
Plněné papriky - spalte rajčatový protlak, zalijte vodou a je hotovo
Smažený bůček - tuk smažený na tuku, zdobený na tuku spálenou pažitkou a paprikou
Rozstřelený ptáček - trávící trakt si odpočine, tohle jídlo už někdo předtrávil
Brambory po ukrajinsku - myslím, že by to nejedl ani nejzoufalejší ukrajinec
http://dobroty.nova.cz/clanek/epizody/c ... kolac.html - Cibulový
koláč - vytvoříme "zálivku" :D - ještě že to dobytek nenazval Quiche -
....

V archivu jsem bohužel nenašel (asi jsem se špatně díval) jeho doslova hrůzný guláš, "ratatuli" ("dělá se to zvlášť aby se to nezblemclo") a bretoňskou omáčku - když bych si měl vzpomenout na ty největší hnusy.

Myslím, že na tohle stvoření asi nejvíc sedí co o něm řekl jediný český držitel Michelinské hvězdy Pavel Pospíšil - "Je to Klement Gottwald vaření"
Určitě možná s váma tak jakoby nesouhlasím!
Slonik
Návštěvník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod kejki3 18. 12. 2009 12:42

Ratatuli z konzervy? Ale musíte vybrat dobrou konzervu! Víc jsem neviděl...
„Ale proč? Aby to bylo v rozkladu? Aby se to totálně rozvrátilo. Proč?“
kejki3
Návštěvník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Kirkwood 18. 12. 2009 14:25

kejki3: nějak mi nedělá čerstvé zelí dobře na střeva..
Kirkwood
Návštěvník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Slonik 19. 12. 2009 14:06

A další porce hrůz:
Salát s bramborovou zálivkou a opečeným jelitem - aneb Pejsek a kočička vařili dort
Kovbojská kotleta - další blemc bez nápadu ála Pejsek a kočička

Budeme pokračovat ... ono to nejde najednou, protože by to žaludek nemusel pobrat :-)
Určitě možná s váma tak jakoby nesouhlasím!
Slonik
Návštěvník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 19. 12. 2009 21:54

Ten protlak, to fakt nemělo chybu :mrgreen:
Stačilo mi i tohle. Ke kačeně si dávat sterilované zelí... To doma fakt nevedeme.
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod kejki3 19. 12. 2009 21:55

„Ale proč? Aby to bylo v rozkladu? Aby se to totálně rozvrátilo. Proč?“
kejki3
Návštěvník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Caddy 20. 12. 2009 12:58

tak tahle parodie je to nejlepsi, co jsem tento tyden cetl :D Bomba :)
Caddy
Moderátor
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Caddy 20. 12. 2009 12:59

seter: clovece, budu za barbara, ale ja si to sterilovane s chuti dam..ne kvuli uspore casu ci energie, ale proto, ze me to rozblemcane varene oslazene zeli proste nechutna, ja mam rad kysele krupave :)
Caddy
Moderátor
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Banny 20. 12. 2009 14:13

Slonik píše:...jeho doslova hrůzný guláš, "ratatuli" ("dělá se to zvlášť aby se to nezblemclo")...


nebude to tohle ? nejsem si 100% jistej, jestli je to parodie nebo originál, protože ten pán babicu napodobil naprosto geniálně.
:)
Banny
Návštěvník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 20. 12. 2009 14:16

Jo, to je ono :mrgreen: slavné ratatule
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Moravanda 20. 12. 2009 20:21

U mne teda vede Jamie Oliver ale i ten má některé recepty které bych si neuvařila, jako Babica.Babica vaří levně a rychle.
Moravanda
Návštěvník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Slonik 20. 12. 2009 21:20

Ono to zase tak rychlé není a levné - no nevím. Spíš než vaření je to ničení surovin

Juchů - našel jsem Babicovu Ratatuli

A taky Bretoňské lusky, které v "Bretánii jedí kažý den"

No a nezapomenutelný gulášový díl (včetně legendárního oplachování masa z guláše)

Je to prostě supermatlák
Určitě možná s váma tak jakoby nesouhlasím!
Slonik
Návštěvník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Moravanda 21. 12. 2009 13:29

No Sloníku předvedl jsi ho asi v tom horším světle. Občas má i něco dobrého :D . Já ho teda nemusím aĺe vím že se dost lidem líbí. No tak proti gustu..... ;-)
Moravanda
Návštěvník
Uživatelský avatar

Předchozí stránkaDalší stránka

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků