SuperFórum má novou mobilní verzi

Pravidla, rady a připomínky k celému SuperFóru

Moderátor: Administrátoři SuperFórum.cz

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 18. 2. 2021 17:18

Kdybych si to nepřečetl zde, nevěděl bych, že "nové příspěvky" a "všechny příspěvky" jsou skryté pod lupou. U mne jde o nejpoužívanější tlačítka.

Také nevidím, kde nastavit "zobrazit v plné verzi" , také velmi používám
PatrikChrz
Uživatel

Odeslat příspěvekod MgX 18. 2. 2021 19:00

Zobrazit v plné verzi taktéž využívám... a taky nevidím.
S pozdravem MgX
MgX
ADM

Odeslat příspěvekod Majkl 18. 2. 2021 19:22

Když u prečtenýho tématu kliknu na jakoukoli stránku (třeba tu nejnovější), vždycky mě to hodí na první stránku. Není to rozbitým topicem, dělaj to všechny.
Přílohy
61DA2F75-1AAE-4535-9A04-BBA01FE20AB5.jpeg
Majkl
MOD

Odeslat příspěvekod Marek Lutonský 18. 2. 2021 20:19

Problém se stránkami vyřešíme tak, že je z výpisu témat dáme pryč :-) Zůstanou jen uvnitř tématu. Není to kvůli chybě, kterou hlásíš, už dlouho přemýšlím, co s tímto pageovníkem udělat, protože je příliš výrazný a ztrácí se za ním titulek tématu. Zvlášť u témat s tisíci stranami. Na první stránku se přejde kliknutím na název, na první nepřečtený příspěvek kliknutím na červenou šipku. To by možná mohlo stačit.

Odkaz na zobrazení v plné verzi přidáme.
Marek Lutonský
Hlavní administrátor

Odeslat příspěvekod Majkl 18. 2. 2021 20:45

Takže abych se dostal na konec přečtenýho tématu, budu ho nejdřív muset otevřít?

Nemohla by to aspoň zabezpečit ta modrá šipka vpravo?
Majkl
MOD

Odeslat příspěvekod Marek Lutonský 18. 2. 2021 20:54

No, ještě to budeme muset domyslet. Šipka vpravo se nabízí, že by na ní byl odkaz na poslední nepřečtený a v případě všeho přečteného na poslední. Ale to není moc logické.
Marek Lutonský
Hlavní administrátor

Odeslat příspěvekod MgX 18. 2. 2021 20:58

Šipka vpravo slouží dobře pro skok na poslední nepřečtený. Když mám vše přečtené, ale chci jít na poslední příspěvek, pro mě by celkem bylo logické, že zase půjdu přes šipku. Klik na název vlákna by mě pak mohl hodit na jeho začátek.
S pozdravem MgX
MgX
ADM

Odeslat příspěvekod Majkl 18. 2. 2021 21:05

Jo, tak mi to přijde logický taky.
Majkl
MOD

Odeslat příspěvekod Majkl 19. 2. 2021 08:06

Pak jsem ještě objevil, že pokud někdo vloží do těla postu trochu větší obrázek, nepřizpůsobí se velikosti displeje a vypadá to poněkud humpolácky.

Níže srovnání se starou verzí.

(Furt mi chybí formulář pro přílohy. :-] )

FA0F44BC-16B6-4FA5-BEC5-E602F40C8D89.jpeg

-- Friday, 19 February 2021 08:28 --

MgX píše:Zobrazit v plné verzi taktéž využívám... a taky nevidím.

Zrovna tohle je funkce prohlížeče, ne? Když už tu mají chybět fíčury kvůli čistotě, proč sem dávat zrovna tohle? :-)

IMG_6813764222D1-1.jpeg
Majkl
MOD

Odeslat příspěvekod Majkl 19. 2. 2021 10:09

Majkl píše:Taky nevidím možnost kopírovat odkaz na příspěvek.

Tohle by šlo možná jednoduše upravit tak, že by odkaz na příspěvek byl schovanej pod datem a časem. Teď to nedělá nic.

PNG image.png
Majkl
MOD

Odeslat příspěvekod miho 19. 2. 2021 10:42

Pridal jsem do paticky odkaz na desktopovou verzi fora.

Jak casto se pouziva odkaz na prispevek? Potreboval by nejakou ikonku, na datech mi to nepirjde prilis logicke.

Otazka co se sankovadly v prerostlych AR threadech ;-) Zvetseni pisma, po kterem vsichni volali, tomu nepomohlo. U Majkla tomu navic nepomaha format data, ktery ma nastaveny, normalne to nevypada tak hrozne jako u neho ;-) Podle me to strankovadlo musi pryc. Mozna i pocet prispevku. Pridal bych ikonku >> prenasejici na posledni prispevek. > prenasi na posledni neprecteny a titulek na prvni.
Oh dear, I really ought to do something. But I am already in my pyjamas...
miho
Hlavní administrátor

Odeslat příspěvekod Marek Lutonský 19. 2. 2021 10:56

Nechejme to přes víkend odležet. Předběžně stránkování ve výpisech odstraníme. Počet příspěvků ještě uvidíme, tady trochu váhám. Ikonu bych asi nepřidával, šipka vpravo to zvládne, jen je otázka, jestli to bude pochopitelné.

Odkaz na příspěvek zatím v mobilní verzi nevidím jako nutný, tlačítko bych kvůli němu určitě nepřidával. Snad položku pod ozubené kolo u příspěvku, ale spíš bych to nechal jen na desktopovou verzi.
Marek Lutonský
Hlavní administrátor

Odeslat příspěvekod Majkl 19. 2. 2021 11:05

miho píše:Jak casto se pouziva odkaz na prispevek? Potreboval by nejakou ikonku, na datech mi to nepirjde prilis logicke.

Co vím, tak třeba Facebook používá přesně k tomuhle účelu časovou značku. Nijak by to nenarušilo vzhled. Kdo to nepoužívá, nebude ho to rušit.

miho píše:Pridal bych ikonku >> prenasejici na posledni prispevek.

Tady nic přidávat nemusíš — ikonka už tam je. Podle mě má k tomu účelu i sloužit, akorát je to tady na SF, stejně jako čísla stránek, rozbitý.
PNG image.png
Majkl
MOD

Odeslat příspěvekod miho 19. 2. 2021 11:19

Tahle ikonka vede na posledni neprecteny prispevek (pokud je cervena) nebo na posledni prispevek pokud cervena neni (budto vsechny prispevky prectene nebo neprihlaseny). A funguje obstojne, resp. dej priklad, kde nefunguje, to se muze stat jen v desyncnutem threadu a je snadne to opravit.
Oh dear, I really ought to do something. But I am already in my pyjamas...
miho
Hlavní administrátor

Odeslat příspěvekod Majkl 19. 2. 2021 11:22

Když je modrá, nefunguje mi všude. Stejně jako jakýkoli číslo stránky mě háže na první stránku threadu.

-- Friday, 19 February 2021 11:26 --

Jo, mimochodem — když se chci z threadu vrátit zpět do sekce, neudělám to jinak, než že odscrolluju nahoru, rozkliknu strukturu a kliknu na jméno sekce.
Majkl
MOD

Předchozí stránkaDalší stránka